star wars battlefront 3

Hei alle samen. Jeg vil snakke litt om star wars battlefront 3. Jeg har nå spilt det i snart 10 timer og jeg er ikke helt fornøyd med spillet, jeg syns betaen var bedre på flere måter men det kan fungere. men en ting skal de ha, de klarte virkelig og få den gode spill opplevelsen i 2. player opplevelsen, jeg prøvde dette med BenTarAco og vi spilte nesten alt av 2. ``singelplayer``  banene.Som dere ser av dette bildet så er det et nytt type spill og det finnes ikke hundrevis av nye kopier av det. Men spillet har så mange likhets trekk med battlefield serien men den har allikevel en del forskjeller. Jeg vil ikke gå for dypt inn på det men ting jeg savner er blant annet et balansert måtte å havne i en gruppe, vis jeg går inn et sted kan jeg enten havne på et sted hvor folk er på level 50 eller level 10. Dette er et problem siden levlene har mye og si siden du får mulighet til å bruke bedre og flere våpen. en anen ting er måten du blir med i kampen igjen. du spwaner enten midt i en kamp eller veldig langt unna. Konklusjon: Jeg syns det er gøy men den krever at du kjøper sesongpass for å få det hele spillet med en gang, men det er veldig gøy i ny å ne så ja vis du liker Star Wars og battlefield serien så er dette spillet for deg.

RageQuit.no

RageQuit.no

Hvordan det er å være med i RageQuit gruppa.

Jeg har nå vært i RageQuit i under 1år men jeg har blitt kjent med flere mennesker på den tiden en jeg har gjort i de 4årene jeg var i jobb som selger hvor jeg møtte ca 100 mennesker vær dag hvor 80% av stam jester. RageQuit er en liten gjeng på 41 stykk i skrivende stund 6.12.2015. for å se opphavet til RagQuit.no se http://ragequit.blogg.no/1400788687_om_ragequit.html .Det vi i RageQuit ofte gjør er å spille samen, prate samen eller bare dele 100 vis av linker som kan være alt fra katter til maling som tørker. Det er stor takhøyde i gruppen på hva folk kan være med på og du finner fort noen som gjør og det er stort sett noen der 24 timer 7 dager i uka. Den yngste er ca 13år og den Eldste er ca 45år så det er plass for mange aldere. Vis dere ønsker og bli med i denne morsomme gruppa så kan dere gå inn på RageQuit.no eller dere kan kontakte MsHildur90 på twitter eller youtube.Men den enkleste måten er nok RageQuit.no for der lager du deg bare en gratis bruker og vis du liker deg der kan du betale 50kr i året  for å få bli medlem av RageQuit.no og da får du tilgang til en veldig aktiv skype kun for oss medlemmer du får også en stilig RQ logo på din teamspeak profil samt noen skulte deler av forumet kun for medlemmene.Samt en av de beste er de morsomme spill kveldene hvor noen av oss finner på at nå skal vi samle en gjeng for å spille en helg. Vi blir enige i felles skap om hva vi skal spille og vi har hatt tilfeller hvor vi har spilt i 8timer i strekk.

Det var det for i dag. Jeg skal prøve meg på et nytt innlegg til tg hvor mange av oss skal sitte samen. Men vis dere lurer på noe så bare å spørre her i kommentar feltet.

hits