James Bond (007)

Hei alle samen. Jeg har nå fått sett alle 007 filmer som har kommet ut fra 5. oktober 1962 til 26. oktober 2015 som har kommet ut i Norge.

Jeg er veldig glad i James Bond og har vårt fan av serien siden jeg var 11år og så dr. no.

Jeg vet ikke om det er så mye å si om 007 serien. Som dere ser så har de holt på i mange år og jeg har vært så heldig og sett 24 filmer med James Bond.Det 007 filmene kan beskrives som er en Mannlig agent som hetter James Bond med godt utsende som bruker utsende sitt til og få informasjonen de trenger til og gjøre jobben sin som agent. Han løser oppdragene sine med stort sett og ta livet av skurkene som er i filmen. Serien starter med stort sett mye vold og går mere og mere over til psykisk vold. Filmene blir mere og mere tekniske og du må tenke mere når du ser nyere filmer. Jeg liker det de har gjort med alle filmene men jeg ser stor forskjell fra første til siste når det kommer til hvordan filmene er oppbygd. Jeg vil ikke spole noen av filmene selv om den første er fra 1962 (det kan hende noen blir fan etter å ha sett den nye).en viktig ting med Bond er gadgets, du ser han nesten aldri uten klokke eller bil pulstapa med masse morsomt potensiale. klokka hans har som oftest klatre line, gps, telefon, direkte forbindelse med en superdata maskin, ur skiva blir en sag og klokka gir et kraftig støt. bilen hans har også masse moro den kan blant annet bli usynlig, den er selvfølgelig skuddsikker, den har en superdatamaskin som snakker med klokka, den har også børstehjelp sett for gift, skuddår og brannsår. Vis dere liker følgende er dette en film serie for dere: mye skyting og eksplosjoner. Jakt og snike sener. Lettkledde damer i sexuelle og ikke sexuelle sitasjoner. Mye sex og mange antydninger av sexuell betydning. Humor om sexuell og voldelig karakter. Psykisk og fysisk vold. Mange antydninger om forhold Bond har hatt oppigjennom tiden. Mange veldig gode karakterer som følger serien i mange år.Overvåkning

Hei, alle samen. Jeg vil snakke med dere om Overvåking, det er noe jeg har tenkt på en stund nå, så som vi lever i dette overvåknings samfunnet. Dette er ikke noe dere paranoide bør gjøre se på fordet dere trenger ikke bekymre dere nevneverdig. Det finnes mange måter og bli overvåket på, her er noen eksempler: de mest presise og enkleste for de som vil overvåke:

 

Mobil: som sender signaler til satellittene som lett kan spores selv om mobilen ikke brukes.

Bankkort: som dere selvfølgelig vet så er bankortet deres knyttet opp med banken deres og dere som presjon, på vær sted dere drar korte vet Banken deres hvor dere har handlet og når.

Møtte med Offentlig eller privat bedrift: alt som blir diskutert med din bank rådgiver eller andre offentlige blir notert. Det står ofte i avtale bøker eller notater med spørsmål/ønsker om enderinger.Overvåknings kamera med Ansikts gjenkjenning som lager et register på hvem som er der, hvor lenge de er der og hvor ofte.

Nøkkel kort er kanskje også noe de fleste ikke tenker på også kan brukes til å lage en database om hvem som går hvor og om noen uten sikkerhets klarering prøver og komme seg inn.

 

Her er noen grunner til hvorfor overvåkning er positivt, den første er vel den mest åpenbare. Det blir lettere og finne terrorisme eller annen kriminell aktivitet. Det er også lettere og finne ut om en presjon er uskyldig eller ikke på grunnlag av hvor presjonen var under gjernings øyeblikket. En annen grunn som kanskje ikke alle syns er positivet og heller kanskje ikke helt etisk er Målrettet reklame.

 

Noen negative grunner er: det flest tenker på at feil folk kan få tak i feil informasjon, en annen grunn er at det er lett og utgi seg for å være en annen når du finner ut nok om en presjon. Det er også et privat sak spørsmål vi kan gå inn på ved forespørsel.

Hvem kan få brukt for informasjonen om deg: bedrifter som ønsker å se hva forbrukerne bruker produktene sine til. Hode jegere som finner benytter informasjon de finner om deg til å finne den perfekte ansatte til en jobb. De som skal bli ansatt i en veldig sikkerhets tung jobb som bank personell, sikkerhets Sheff eller ansatte som tar seg av sensitive opplysninger.

Det som også er et spørsmål er hvilke land som får vite hva om deg. USA vil vite om du ikke har onde planer for terrorist eller annen kriminell aktivitet i ditt oppholds land. Andre land er ikke interessert i noe informasjon i det hele tatt forde de vil at folk selv skal få lov til å dele det de vil.hits