Min først tid på Centric IT Academy

Hei, jeg har nå gått på Centric IT Academy linje IT Drift og Supportteknikk. Her er mine meninger om skolen og skole systemet.

Jeg har nå vært elev på IT Drift og Supportteknikk en god sund. Jeg en veldig fornøyd så land. vårt første måne hade vi Office noe de aller fleste har vært borti men ikke på det samme nivået som vi hade. Det sier seg vel selv at det ikke var det mest interessante faget vi kommer til og ha. Men det er noe vi må igjenom,


Det vi har om nå er mere det jeg ble med på skole for. Vi lærer om pc og pc deler. Hvordan alt fungerer samen og lage servere.

Dette er langt mere interessant og noe jeg liker å drive på med. I gård tok vi fra vær andre en pc, en server og en bærbar pc. Vi har også lest veldig mye av pensum som er A+ boka vi fikk av gå på skolen. Det er et veldig interessant Når det kommer til servere er de veldig mye enklere og bytte deler en på pc. det er bare og dra ut de fleste delene. eller som vi sier plug and play.

Det var alt for nå. Vis noen av dere er interessert i mere av dette så si i fra.

Takk for meg.

Greit og laste ned ulovlig?

Hei alle samen :D

Jeg tenkte jeg skulle ta opp et veldig diskutert tema. Nemlig om vi bør laste ned filmer og spill ulovlig for å vise spill og film selvskapene at det ikke er greit mye av det de driver med. Først vil jeg bare si at jeg laster ikke ned ulovlig men det er forde jeg kan venter på filmer og jeg kan vente på hva folk sier om spill før jeg kjøper de. Det hjelper ikke bare og klage vis et spill ikke fungerer på dag 1. Vis vi virkelig vil vise at vi ikke godtar dette må vi enten droppe og fårhonds bestille spill eller bare laste ned ulovlig for og teste. vis spille fungerer bra kjøp det, ikke vær jærige på det. Vis du bare laster ned ulovlig vil dette føre til at spill blir dyrere og vanskeligere og få tak i en det er nå. Så det er gode grunner til ikke laste ned ulovlig.


Når det kommer til Film er det et annet tema.

Vis du laster ned Ulovlig film er de eneste grunnene jeg ville gjort vis jeg gjore det måtte det være forde: 

  1. De har ikke kommet ut der jeg kan få tak i de.
  2. Det tar 1år før jeg får kjøpt filmen selv om den har kommet ut i usa. (da syns jeg du kan kjøpe filmen i usa, enten på Aazon.com eller lignende)
  3. Filmen er for gammel og kan ikke kjøpes noen steder.
  4. Du vil se hvordan filmen er uten og bli spoila for alle de gode senene fra en trailer (men da kjøper du den etterpå)Det var det jeg ville ta opp. Vis det er noe dere vil si eller diskutere så skriv det i kommentarer feltet ;)

hits