Netflix anbefalinger.

Hei alle samen.

 

Jeg tenkte jeg ville komme med noen Netflix anbefalinger nå.

 

Serier:

Min første anbefaling er Print the Legend: det er en indresang dokumentar om 3D printere. hvordan de først ble lagt og hvordan de har blitt nå, også litt om potensiale og hvor mye du faktisk kan pinte nå.Min neste anbefaling er Marvel`s Agents of S.H.I.E.L.D. : dette er som de av dere som er Mavel`s fan alerede vet et film om lage S.H.I.E.L.D. som er en organisasjon som jobber for verdens fred men som ikke har superkrefter eller evner på linje med Ironman eller Thor, men de er veldig flinke til det de har spesialisert seg på for og kunne redde verden fra romvesener eller superskurker. En jeg også vil anbefale er Doomsday Preppers som er i enkle skritt 1 serie hvor vær episode handler om en familie eller gjeng forbreder seg på verdens undergang i en større grad en det normale. Noen bruker hele live sitt på og forberede seg på en versjon av verdens undergang og de er ganske underholderne å se på, ikke bare forde de bruker all tiden på noe som ikke skjer med det første men også forde det er småting du kan trekke ut av serien for å gjøre live ditt lettere eller gjøre ting billigere for deg selv.Animorphs: Dette er en gammel serie fra år 2000, så om dette er en serie alle vil like eller om det bare er nostalgi forde jeg vokste opp med bøkene vet jeg ikke. Men jeg vil at folk iallefall kan gi den en sjanse. det er en serie som handler om 1 type romvesen som krasjer på en gammel bygge plass hvor han møter på noen ungdommer som han gir noen krefter som de har utviklet. som blant annet gjør det mulig for de og kunne morfe til dyr men de kan bare være de dyrene i et lite tids rom, vis de ikke morfer tilbake vil de bli det dyre foraltid. grunnen til at dette er en bra serie er at de kjemper mot en anen type romvesner som hetter jærker som tar over mennesker med og gå inn i øre demers og tar over kroppen. Jeg kunne skrevet mye mere men jeg vil at dere skal finne ut av resten selv ;)Det var det jeg hade nå, vis dere vil ha mere si det ;)

Netflix Min liste.

 Hei alle samen. Nå ville jeg snakke om Netflix spill lista mi. der har jeg noen filmer jeg skal se, noen jeg har sett som jeg vil huske på, noen seier jeg har sett ferdig men som jeg har forde jeg da får beskjed om når det kommer nye episoder.


jeg kommer ikke til og snakke om alle men de som er viktigst. Kanskje det er noen bort hjemete perler dere kanskje ikke har sett eller som dere så litt av men så dere syns var for dårlig start på.

Jeg begynner med Persjon of interst: Jeg er en stor fan av den serien, serien handler i hovedsak om en superdatamaskin som har er koblet opp til alt av kameraer, telefon kjokser og veldig mye annet offentlig i byen, masnkinen merker når en persjon er i fare og varsler de den ene hovedkvarteren i serien som jeg kommer til nå .Det er også 2 som har hovedrollen i serien, som hetter  John Reese (skuespiller Jim Caviezel ) som er en dyktig ex soldat som nå jobber som livakt for de som er i fare til de ikke er i fare lengre og Harold Finch (skuespiller Michael Emerson) som er pc nerden som lade superdatamaskinen.Den neste jeg vil snakke om er Terra Novia: En fremtids film som handler i grove trekk om at menneskeheten har ødelagt hele jorden, løsningen er og lage en maskin som lar noen utlagte reise tilbake i tid hvor dinosaurer vandrer på jorden og mennesker er grådige, men er det væres eller noen Andrees tidslinje?neste er gabriel iglesias: I`m not fat... ì`m fluffy: med yndlings komikeren min gabriel iglesias, han er veldig mye selvhumor, Spansk mann i USA og stort sett bare livs historiene sine.


de neste på lista mi:vi kan begynne med den første ;) Sherlock Holms: jeg tipper dere alle vet hvem han er. dette er en serie som viser hvordan han hade jobbet vis han hade led i vår tid.den neste er The Magic School Bus: som er en barndoms serie jeg vokste opp med. Serien handler om at en lærer har en magisk skolebuss som kan krympe og vokse som den vil, den kan også fly og gjøre seg om til div ting. barna som sitter på får oppleve og blant annet og kjøre buss inn i menneske kreppen, inn i en gammel pc og besøke verdensrommet for og nevne noe.

 

Den neste filmen jeg vil snakke om er Agent Carter som er en Marvel serie: serien handler om en kvinnelig agent som jobber i det skjule som agent for usa, hun er står fan av Captain America.Den neste jeg vil snakke om er Mythbusters: Jeg håper alle vet hva det er men det er men for de som ikke vet handler det om 2 mennesker som har jobber som spesialeffekter i film, de tester alt mulig rart fra kan du overleve på en øde øy bare med hjelp av gaffa teip eller hvordan drepe zambier mest effektivt.


dette var alt jeg ville ta nå. jeg har flere på min liste men dette får holde for i dag ;) god kvled, dag, natt eller morgen alle samen. ps, vil dere ha mere av dette si i fra.

 

 

hits