hits

de spillene jeg vil ha på E3 :D

her har dere listen over alle spillene fra E3 2015 :D

 

fallout 4

Selvfølgelig, det ser nydelig ut og med masse valgfri het. Liker også at du bygge din egen base som du skal beskyte.

Assassin's Creed Syndicate

Jeg kommer ikke til og spille Syndicate første 2 ukene. på grunn av tidligere spill i serien. det ser nydelig ut og ser ut som en forbedring av det ferje. jeg så ikke noe gamplay men jeg håper de forbedrer styringen og kontrollen mere.Disshonerd 3

Er det neste jeg har lyst på, det ser fantastisk ut men jeg har ikke noe spesifikasjoner på spillet. Jeg liker mest med Disshonerd 3 er at du kan spille som 2 karakterer som har 2 forskjellige stiler og spille på. Det ser også ut som det blir mere utfordrende og være snill i spillet.star wars battlefront 3

Jeg har gledet meg til star wars battlefront 3 siden 2005 når star wars battlefront 2 kom ut. det ser nydelig ut og ser ut som de har tatt med den samme spill mekanikken som var med nr2. bare forbedret på så mange måter. Ser ut som det blir en veldig bra fler spiller modus. noe som var det  viktigste med nr 2. som bare en veldig god felespiller modus og med veldig lett ai.HORIZON: ZERO DAWN

Ser ut som et veldig sendende spill hvor verden blir er i ruiner. hvor du skal slås mot roboter som oppfører seg som vanlige dyr som ikke ser ut til og være der.The Division

Ser ut som et morsomt spill med masse bra triks du kan bruke. Du styrer en av flere som prøver og få orden i lande. Du beskyter privat personer men du kan svikte vennene dine og drepe de.Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Jeg liker tanken på politi og røve. Med 1 liv, dør du 1 gang kommer du ikke tilbake. du kan barakere deg inne med sold og sånt. det er flere spill men det får holde for nå. dator og når alt kommer ut vet jeg ikke.

E3 (bethesda) det folk likte.

hei alle samen. nå har jeg sett Bethesda sin E3 stream og det var mye klapping. Jeg har kommer til og liste opp det folk i salen tydeligvis likte.

Fra Doom 4: avriving av arm og bruke den på en hånd skanner for og komme vindre, det var motorsag med saging igjennom fiender. Det var hagle for skjøt av div kropps deler og at du kunne rive av kropps deler på fiender på forskjellige måter og ikke minst det var en form for boss som rev av deg armene og slo deg med de. 

mine egnede meninger som Doom: det ser veldig pent ut, det er noe jeg kunne ha spilt og det ser ut som de har lagt med en god dose humor også.Battelcrye: var ikke mye klapping der utenom på slutten hvor de annonserte at det kom ut.

Arkane studios: en ting de tullet med var at vi ikke kan fransk så de måtte ta det på Engelsk, noe som er rett i midt tilfelle. Dishonored 2 var mye klapping og det virker som om folk likte det de så.

Mine egnede meninger: Jeg likte Dishonored 1 og kommer til og like nr2. å ser det ut som, ser ut som du får noen andre krefter og at du er en kvinnelig eller mannlig karakter (noe som er veldig bra forde det er litt spill med gode kvinnelige karakterer), jeg liker tanken på at de har beholdt våpnene og det nye er at det kommer flere karakterer som alle har forskjellige egenskaper og du kan spille helle spille uten og drepe noen.Elderskrols: var var ikke mye klapping men jeg tror fans av serien like veldig godt det de så. så ut som de har fornedret  grafikken og lagt til flere steder og besøke (har ingen meninger om dette siden jeg ikke spiller elderskrols spill så mye at jeg kan gi en mening) Fallout: klapping var en stor del av helle visningen av Fallout på E3 2015. 

mine egnede meninger: først så vi mange fantastiske bilder fra spillet og det ser ut som det kommer til og leve opp til forventningene vi har hatt, jeg gleder meg veldig og kommer nok til og forhånds  bestille det.  spille begynner før bombene faller og det ser fantastisk ut :D jeg gleder meg veldig til og lage mitt egen hus og plante planter busker som lager mat som du kan selge, er masse bra som kommer snart.en siste ting: de har laget en fallout 4 collector's edition og et mobil spill som dessverre for alle andre en iphon eiere kommer den bare på appel.

takk for meg. vi ses når jeg har fått sett neste E3 sending som ikke blir før på Onsdag er jeg redd, så jeg skal prøve og få den ut på Onsdag eller Torsdag ;)

TG 15. (the gathering 15)

Hei alle samen. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om mine opplevelser og erfaringer fra tg 15 som jeg kaller det (the gathering 15).

 

Jeg har vært på tg i noen år nå og jeg vil komme til bake i mange år til, men nå skal jeg snakke om tg 15. 

jeg kom ditt tidelig 30min etter åpnings tid og håpet på mindre kø en åre før. Det var mindre kø men fremdeles måtte jeg vente 2 timer i 1kø og ca 10min på en annen for og komme meg inn etter jeg hade fått billett og hentet noe av utstyret.  Jeg tok dessverre ikke bilde av pc oppsette mitt men alt dere ser der er det jeg tok med, men det tok ikke lang tid før jeg fant noen kjente, Jeg fant Indijan fra youtube og nesten alle andre steder. 

Han er som dere kan se veldig glad for og se meg. 

Det tg er for meg er å møtte nye folk og selvfølgelig se igjen de gode gamle (Indijan). Det er også for og se igjen yndlings gata mi som hetter Nerdgata på youtube og alt annet av sosiale medier ;) tg er ikke bare en masse folk som sitter og svetter foran pcen i 5 dager. Det er like mange som syns det er gøy går rundt og se på alle de fine pc`ene som koster over 20 000kr. 

her er noen stevninga bilder som viser hvordan det er på tg til vanlig.Som dere ser en hau med fine folk som koser seg på tg. beklager de bildene som er snudd. de var rette før jeg la de inn og det går ikke an og snu de i blogg.no skrive programmet. Vis dere har noen spørsmål så spør. ps, dette er mitt 2 skikkelige forsøk på et blogginnlegg så jeg er klar over mange feil som jeg kommer til og rette opp i når jeg får meg Photoshop igjen.

Mine første erfaringer med Centric IT Solutions AS.

Hei alle samen, jeg har nå søkt på Centric IT Solutions AS privat skole på  IT Drift og Supportteknikk linjen,

Jeg søkte på skolen for bare noen uker siden og jeg fikk svar bare noen dager etter at jeg økte. Jeg har hatt mail kontakt med de over en lang stund nå, jeg har fått klare og fine svar kort tid etter at jeg har spurt på mail. Jeg begynner på skolen høsten 2015. vis dere ønsker og høre mere om hvordan det er og gå på skolen og om mine første inntrykk av og gå på skolen. Det skal bli spennende og se hvordan det er og gå på skolen og det er mye som er nytt. Her er noen eksempler: ny skole, ny by, ny studie retning, nye elever og lærere. Vis det er noe dere vil vite om skolen så skal jeg prøve og finne ut alt jeg kan.

 

Bilder og video kommer nok etter vært.