The Gathering 2016 dag 3. vi gjør mere en noen tror.

Hei alle samen, jeg skriver dette forde jeg vil opplyse foreldre og andre som er i kontakt nerder eller bare folk som koser seg på lan. Jeg har nå vært the Gathering i flere år og jeg har blitt innformert av flere jeg snakker med når jeg sier jeg skal på tg så hører jeg bestandig, du får huske å røre på deg da, husk å drikke og spise litt sund mat, du må ikke bare sitte foran pc`en helle dagen du sitter tross alt med en masse folk. Jeg sier det samme vær gang, hver gang jeg er på tg er den uka jeg er mest aktiv i året, jeg kan gå opp til 20km vær dag, Jeg sisier wok og drikker masse vann, tg er det mest sosiale jeg er på vært år hvor jeg blir kjent med flere hundre.

En annen ting tg er veldig flink på er underholdning, de lager konserter, har kosplay og foredrag. Egentelig kan du møtte opp på tg uten en pc og kose deg under helle oppholdet. Det er ikke noe jeg ville gjort men jeg har ikke brukt mye tid foran pc`en, stort sett bruker jeg til på å snakke med folk både kjente og ukjente, ta bilder og selvfølgelig delta på det sosiale.

Vis noen også er fan av en youtuber, stremer eller blogger er dette et sikkert sted å møtte mange slike.
Det får holde for i dag, kanskje det blir mere i mora.
 

#SPMGTG16

The Gathering 2016 dag 2.

Hei alle samen, Jeg har nå vært igjenom dag 2. Mye av dagen gikk med til gåing rundt og se meg rundt, jeg gjikk 18km den dagen og klader tg årets trim. Jeg var innom Nerdeprat (student raidon i Trondheim) og snakker med de.

Jeg var også å så på ungdom poletikken hvor det blant annet ble diskutert it sikkerhet, persjonvern og spill som kultur eller næring. Det er noe jeg kan anbefalle om du liker å se på folk som aldri bli enig men ikke spesielt lærerikt.

Men noe mere intresangt var et indi spill selvskap kaldt (TripleRam Games) jeg var innom og fikk se litt gamplay, jeg tror spillet kommer til å bli veldig bra og veldig passende i en sosial setting med venner eller familie.

#SPMGTG16

Spill er sunt (min opplevelse av kurset)

Hei, jeg var på kurset Spill er sunt som er som er et kurs lavet av Bernt Erik Sandes. Kurset er met mot foreldre og vil vise at spill faktisk ikke er så meningsløst og skadelig som de som ikke har lyst til å sette seg inn i det utenom det de ser på hyhettene og strikke kurs av folk som ikke har satt seg inn i det. Han var sakelig og kom ikke med det han tror er riktig men hade forskning og raporter som støtte. 

Noen av sakene som ble tatt opp var saker som missforståelsen av at det ikke er sosialt, jeg spiller somoftest med 1 over nett men kan finne på å spille med opp til 25 stykker. Han kan nok overtalle de allerfeste svaksynte med gode argumenter og sunn fornuft. Jeg tenker at dette kurset bli anbefalt for flere foreldre med spill intreserte barn.


Vis du er en undom eller nedover med foreldre som ikke kjønner hva spill er godt for kan jeg varmt anbefalle dette, eller vis du bare vil diskutere evnet. takk for meg.

#SPMGTG16

The Gathering 2016 dag 1.

Hei alle samen. Jeg har nå vært på tg i noen timer og fått noen inntrykk av det. Det første jeg til ta opp er at lyden har tatt seg opp fra i fjord hvor de nesten ikke tilot noe støy.

Jeg syns det er greit når det går an å bestemme hvor mye sty du vil ha med å velge hvor i skipet du setter deg. Komplett er fremdeles et savn men det er mange andre som gir god stevning og liv i år vis du samenligner med i fjord. En av erstatingene som har litt opplegg er Hamar Game Collective som har et spill selvskap som lager mange spenende spill.

Men hva hade tg vært uten alle de flotte meneskene som møter opp vært år? vært år møter det opp ca 5500 menesker som har en felles interesse, nemelig Lan. Å være på tg med alle disse flotte meneskene som alle har en persjonelighet og er vilig til å slå av en prat, alle har sin ting de gjør på tg og kan godt dele hva de gjør med nettop deg. I år reste jeg samen med en spill gruppe som hetter RageQuit som jeg selv er med i. 

Takk for meg for i dag, jeg kommer med et nytt innlegg i mora vis jeg finner noe aritg og ta med.
#SPMGTG16
 

hits