Kreftforeningen Hamar+Pokemon GO=møteplass

Hei som dere alle vet er Pokemon GO blitt et stort spill.

Dette har Kreftforeningen i Hamar forstått som ønsker å vise at de er der for innbyggere. Målet med dette er å få ungdommer til å se at de er der og få litt kunnskap om hvor viktig solkrem er. De syns det er flott å se så mange ungdommer går innom de å lader mobilen og kanskje slår av en prat, de har hatt ungdommer som som har vert der i flere timer siden de har brukt opp data pakka si. De utnytter ikke dette med å prøve å få medlemmer.


Jeg syns dette er en flott mulighet for de å vise hvor viktig solkrem er og det er fint at ungdommer kanskje finner det mindre skummelt å gå innom om de lurer på noe angående kreft. Det er veldig koselig å kom inn å ta en prat med de ansatte og de har også en ansatt som spille Pokemon GO som kom på dette. De vet ikke om det er flere i Kreftforeningen som har samme ide men jeg håper det er noe de kan begynne med. 


Jeg anbefaler dere som bor på Hamar å ta seg en tur å sitte der å slappe av litt, ta en prat med de ansatte å passe på huden deres. Solen er kraftig nå å hvis du er ute flere timer kan dette være skadelig. Hvis dere vil se flere fra flere butikker som gjør noe for spill i Hamar så si i fra.

takk for at du leste dette å ha en god dag videre :)

#PokemonGo #Kreftforeningen #Hamar

Én kommentar

MsHildur90

24.09.2016 kl.14:59

Kjempegod ide dette da :D

Skriv en ny kommentar

hits