Norske spill perler:D

Hei alle samen, jeg var som de som har sett denne bloggen før vett at jeg har vært på #The_Gathering i år.

Der fikk jeg prøve 2 fantastiske spill jeg vil snakke om nå er Yearn som er laget av TripleRam Games og Manual Samuel laget av Perfectly Paranormal.

Først tengte jeg at jeg skulle ta opp Yearn som er et interessant strategi, flerspiller, rollespill som bør prøves ut. De gjør ikke som veldig mange gjør som brukes en mal som alle bruker, spillet kan ikke beskrives det må prøves. Spillmekanikken er det at du styrer en boss lignende karakter som kan sende ut hjelpere og alle de forskjellige karakterene har sine fordeler og ulemper.

 

Det siste spillet jeg vil snakke om er Manual Samuel som er et spill som også stikker seg ut av mengden. det er i prinsippet et spill som handler om at du må gjør alt kroppen din ville gjort uten at du trenger å tenke veldig mye om det selv. Handlingen er enkelt og greit at du er en rik ung mann som ikke er vant til å gjøre noe som helst, men han dør og da bestemmer døden selv at hans straff skal være at han må gjøre alt selv (altså du) resten av historien får dere finne ut selv og det anbefaler jeg at dere gjør ;)

vis dette var interessant så får dere si i fra så skal jeg se om jeg får laga noe mere ;)

 

Én kommentar

hilde høgsnes

04.07.2016 kl.17:42

Hørtes ut som et interessant spill! :)

Skriv en ny kommentar

hits