Spill er sunt (min opplevelse av kurset)

Hei, jeg var på kurset Spill er sunt som er som er et kurs lavet av Bernt Erik Sandes. Kurset er met mot foreldre og vil vise at spill faktisk ikke er så meningsløst og skadelig som de som ikke har lyst til å sette seg inn i det utenom det de ser på hyhettene og strikke kurs av folk som ikke har satt seg inn i det. Han var sakelig og kom ikke med det han tror er riktig men hade forskning og raporter som støtte. 

Noen av sakene som ble tatt opp var saker som missforståelsen av at det ikke er sosialt, jeg spiller somoftest med 1 over nett men kan finne på å spille med opp til 25 stykker. Han kan nok overtalle de allerfeste svaksynte med gode argumenter og sunn fornuft. Jeg tenker at dette kurset bli anbefalt for flere foreldre med spill intreserte barn.


Vis du er en undom eller nedover med foreldre som ikke kjønner hva spill er godt for kan jeg varmt anbefalle dette, eller vis du bare vil diskutere evnet. takk for meg.

#SPMGTG16

2 kommentarer

MsHildur90

26.03.2016 kl.13:08

Jeg har opplevd å fått mange rare kommentarer fra folk som ser meg spille, eller som vet jeg spiller og derfor blir bekymret for meg. Jeg har fått spørsmål om jeg er spilleavhengig, om jeg ikke gjør noe annet enn å spille, og også fått spørsmål om jeg "er en sånn person" (hva nå enn det betyr).

Mange voksne vet ikke hva spilling går ut på, og derfor er det viktig at foreldrene involverer seg, og at barna lar de involvere seg.

Nå er jeg en voksen person, så om noen er bekymret for meg, så har det ikke noe betydning for meg, men jeg vet at mange barn har foreldre som kanskje ikke helt forstår.

militaten

26.03.2016 kl.14:45

MsHildur90: ja, det er ikke en god trend, barn er avhengig av at det foreldrene er bekymret for er noe du faktisk bør holde deg unna.

Skriv en ny kommentar

hits