The Gathering 2016 dag 1.

Hei alle samen. Jeg har nå vært på tg i noen timer og fått noen inntrykk av det. Det første jeg til ta opp er at lyden har tatt seg opp fra i fjord hvor de nesten ikke tilot noe støy.

Jeg syns det er greit når det går an å bestemme hvor mye sty du vil ha med å velge hvor i skipet du setter deg. Komplett er fremdeles et savn men det er mange andre som gir god stevning og liv i år vis du samenligner med i fjord. En av erstatingene som har litt opplegg er Hamar Game Collective som har et spill selvskap som lager mange spenende spill.

Men hva hade tg vært uten alle de flotte meneskene som møter opp vært år? vært år møter det opp ca 5500 menesker som har en felles interesse, nemelig Lan. Å være på tg med alle disse flotte meneskene som alle har en persjonelighet og er vilig til å slå av en prat, alle har sin ting de gjør på tg og kan godt dele hva de gjør med nettop deg. I år reste jeg samen med en spill gruppe som hetter RageQuit som jeg selv er med i. 

Takk for meg for i dag, jeg kommer med et nytt innlegg i mora vis jeg finner noe aritg og ta med.
#SPMGTG16
 

4 kommentarer

blogg.no

30.03.2016 kl.20:08

Hei

Du har vunnet 5 gratis bloggshouts i #spmgtg16-konkurransen. Disse vil automatisk bli brukt de 5 neste gangene du bloggshouter.

Hilsen blogg.no og spmg

Old School Game Blog

10.04.2016 kl.09:44

Var sist på The Gathering helt tilbake i 1998, så ting har forandret seg en hel del. :) Moro å lese om hvordan partiet er idag.

militaten

10.04.2016 kl.13:46

Old School Game Blog: hehe ja, det har nok skjedd masse siden da ;) vært år skjer det noe nytt. men det sosiale er nok fremdeles det største med hele tg ;)

Old School Game Blog

13.04.2016 kl.08:33

Ja, det sosiale var viktig den gangen også. :) Var gøy å møte kjentfolk fra hele landet, men også mange nye. Gode tider.

Skriv en ny kommentar

hits