Unturned


Min mening om spillet Unturned:

Jeg  har spilt Unturned i noen måner nå og jeg syns det er gøy når du først kommer i gang og lærer deg hvordan det funker.

Spillet er ikke så lett når det kommer til kontroller og spille måter.

Min personlige mening er at dette er et underholdende spill med blanding av Dayz, selvfølgelig Minecraft som dere ser på grafikk og det elemtet av at du kan bygge veldig mye men du kan ikke rive bygninger i byene, iallefall så har ikke jeg klart det enda :P

Spillet oppbygning er at du skal samle ressisser som mat, vann og medisiner for at du skal kunne klare deg når du går inn i byene. poenget med at er og kunne bygge en base og overleve nettene mot zombier, for og kunne bygge en god base må du ha bygge resusser som jern, tre og veldig mye mere. du trenger også egnede verktøy for og kunne lage enkelte deler.  Spillet er ikke så avansert som Mincraft når det kommer bygning og fri utforlese men det er mere våpen og du må spille mere taktisk når du går inn i byer for og samle reususser forde noen av zombiene er store og tåler opp til 3 magasiner før de dør, de har tilgjengelig mye mere morsomt bytte fra han en du får fra de andre.

en annen vestventelig forskjell er at det er mye mere bygninger på Unturned og de er på et kart som er over hele område du kan bevege deg på. en ting jeg savner som du kan på Mincraft er og grave under bakken og hente resurser derifra. det kan du ikke i Unturnd, det er virkelig noe jeg savner.

Det var alt fra meg. vis dere likte dette så si i fra så lager jeg en ny en på 7 Days to die og Block N Load. Vis dere har andre ønsker si i fra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits