Greit og laste ned ulovlig?

Hei alle samen :D

Jeg tenkte jeg skulle ta opp et veldig diskutert tema. Nemlig om vi bør laste ned filmer og spill ulovlig for å vise spill og film selvskapene at det ikke er greit mye av det de driver med. Først vil jeg bare si at jeg laster ikke ned ulovlig men det er forde jeg kan venter på filmer og jeg kan vente på hva folk sier om spill før jeg kjøper de. Det hjelper ikke bare og klage vis et spill ikke fungerer på dag 1. Vis vi virkelig vil vise at vi ikke godtar dette må vi enten droppe og fårhonds bestille spill eller bare laste ned ulovlig for og teste. vis spille fungerer bra kjøp det, ikke vær jærige på det. Vis du bare laster ned ulovlig vil dette føre til at spill blir dyrere og vanskeligere og få tak i en det er nå. Så det er gode grunner til ikke laste ned ulovlig.


Når det kommer til Film er det et annet tema.

Vis du laster ned Ulovlig film er de eneste grunnene jeg ville gjort vis jeg gjore det måtte det være forde: 

  1. De har ikke kommet ut der jeg kan få tak i de.
  2. Det tar 1år før jeg får kjøpt filmen selv om den har kommet ut i usa. (da syns jeg du kan kjøpe filmen i usa, enten på Aazon.com eller lignende)
  3. Filmen er for gammel og kan ikke kjøpes noen steder.
  4. Du vil se hvordan filmen er uten og bli spoila for alle de gode senene fra en trailer (men da kjøper du den etterpå)Det var det jeg ville ta opp. Vis det er noe dere vil si eller diskutere så skriv det i kommentarer feltet ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits