E3 (bethesda) det folk likte.

hei alle samen. nå har jeg sett Bethesda sin E3 stream og det var mye klapping. Jeg har kommer til og liste opp det folk i salen tydeligvis likte.

Fra Doom 4: avriving av arm og bruke den på en hånd skanner for og komme vindre, det var motorsag med saging igjennom fiender. Det var hagle for skjøt av div kropps deler og at du kunne rive av kropps deler på fiender på forskjellige måter og ikke minst det var en form for boss som rev av deg armene og slo deg med de. 

mine egnede meninger som Doom: det ser veldig pent ut, det er noe jeg kunne ha spilt og det ser ut som de har lagt med en god dose humor også.Battelcrye: var ikke mye klapping der utenom på slutten hvor de annonserte at det kom ut.

Arkane studios: en ting de tullet med var at vi ikke kan fransk så de måtte ta det på Engelsk, noe som er rett i midt tilfelle. Dishonored 2 var mye klapping og det virker som om folk likte det de så.

Mine egnede meninger: Jeg likte Dishonored 1 og kommer til og like nr2. å ser det ut som, ser ut som du får noen andre krefter og at du er en kvinnelig eller mannlig karakter (noe som er veldig bra forde det er litt spill med gode kvinnelige karakterer), jeg liker tanken på at de har beholdt våpnene og det nye er at det kommer flere karakterer som alle har forskjellige egenskaper og du kan spille helle spille uten og drepe noen.Elderskrols: var var ikke mye klapping men jeg tror fans av serien like veldig godt det de så. så ut som de har fornedret  grafikken og lagt til flere steder og besøke (har ingen meninger om dette siden jeg ikke spiller elderskrols spill så mye at jeg kan gi en mening) Fallout: klapping var en stor del av helle visningen av Fallout på E3 2015. 

mine egnede meninger: først så vi mange fantastiske bilder fra spillet og det ser ut som det kommer til og leve opp til forventningene vi har hatt, jeg gleder meg veldig og kommer nok til og forhånds  bestille det.  spille begynner før bombene faller og det ser fantastisk ut :D jeg gleder meg veldig til og lage mitt egen hus og plante planter busker som lager mat som du kan selge, er masse bra som kommer snart.en siste ting: de har laget en fallout 4 collector's edition og et mobil spill som dessverre for alle andre en iphon eiere kommer den bare på appel.

takk for meg. vi ses når jeg har fått sett neste E3 sending som ikke blir før på Onsdag er jeg redd, så jeg skal prøve og få den ut på Onsdag eller Torsdag ;)

3 kommentarer

MsHildur90

15.06.2015 kl.11:58

Har faktisk ikke prøvd noen av forgjengerne til disse spillene, forutennom at jeg har spilt det gamle Skyrim-spillet. Men Fallout virker veldig kult, så kanskje jeg blir å prøve det! :)

militaten

15.06.2015 kl.13:57

MsHildur90: snakker vi spille på kanalen ;)

MsHildur90

15.06.2015 kl.15:57

Nja, vet ikke :) Kanskje :)

Skriv en ny kommentar

hits