TG 15. (the gathering 15)

Hei alle samen. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om mine opplevelser og erfaringer fra tg 15 som jeg kaller det (the gathering 15).

 

Jeg har vært på tg i noen år nå og jeg vil komme til bake i mange år til, men nå skal jeg snakke om tg 15. 

jeg kom ditt tidelig 30min etter åpnings tid og håpet på mindre kø en åre før. Det var mindre kø men fremdeles måtte jeg vente 2 timer i 1kø og ca 10min på en annen for og komme meg inn etter jeg hade fått billett og hentet noe av utstyret.  Jeg tok dessverre ikke bilde av pc oppsette mitt men alt dere ser der er det jeg tok med, men det tok ikke lang tid før jeg fant noen kjente, Jeg fant Indijan fra youtube og nesten alle andre steder. 

Han er som dere kan se veldig glad for og se meg. 

Det tg er for meg er å møtte nye folk og selvfølgelig se igjen de gode gamle (Indijan). Det er også for og se igjen yndlings gata mi som hetter Nerdgata på youtube og alt annet av sosiale medier ;) tg er ikke bare en masse folk som sitter og svetter foran pcen i 5 dager. Det er like mange som syns det er gøy går rundt og se på alle de fine pc`ene som koster over 20 000kr. 

her er noen stevninga bilder som viser hvordan det er på tg til vanlig.Som dere ser en hau med fine folk som koser seg på tg. beklager de bildene som er snudd. de var rette før jeg la de inn og det går ikke an og snu de i blogg.no skrive programmet. Vis dere har noen spørsmål så spør. ps, dette er mitt 2 skikkelige forsøk på et blogginnlegg så jeg er klar over mange feil som jeg kommer til og rette opp i når jeg får meg Photoshop igjen.

2 kommentarer

MsHildur90

12.06.2015 kl.12:25

Mange koselige bilder! Skulle ønske jeg var der! :(

petterh

15.06.2015 kl.11:17

MsHildur90. Ja jeg håper til kommer på tg15 med mange andre fra RageQuit.no ;)

Skriv en ny kommentar

hits